lördag, oktober 15, 2011

I väntan på 72 jungfrur...

En martyr belönas som bekant med 72 jungfrur i paradiset. I flera rättsfall har det dock visat sig att jihadisterna inte riktigt är beredda att vänta så länge. Exempelvis hängde några av de terrorister som begick attacken den 11 september 2001 på strippklubben The Pink Pony där de spenderade hundratals dollar på lap-dance.

Svenska jihadister är naturligtvis inte sämre. Och nu har vi fått ett rättsfall som bevisar det.
För ett år sedan dömdes Mohamoud Jama i Göteborgs tingsrätt för terroristbrott – en dom som senare revs upp i högre instans – och i det omfattande förundersökningsprotokollet finns många godbitar. Bland annat beviset för att väntan på de 72 jungfrurna även kan vara påfrestande för svenska heliga krigare.
På sidan 1373 i förundersökningsprotokollet listas lösenordsskyddade sajter som Jama regelbundet besökte, och som polisen fått fram genom att gräva djupt i hans beslagtagna dator.

”Filen signons3.txt innehåller användarnamn och lösenord, i krypterad form, för de platser användaren väljer dessa uppgifter skall sparas för. Filen innehåller även platser för vilka användaren valt att uppgifterna aldrig skall sparas för”, förklarar protokollet. Därefter listas en rad sajter, där en webbplats särskilt sticker ut (OBS ej jobbsäker länk):
http://www.playahead.se
http://www.muslima.com
http://nl.brazzers.com
http://www.ifriendsv2.net
http://smsking.se
http://login.live.com
http://www.facebook.com
http://www.tradera.com
Den nyfikne finner här en rad damer i olika situationer – jungfrur kan de dock ej betecknas som. Inte är de gratis heller. Medlemskap i Brazzers kostar mellan 10 och 45 dollar i månaden, men det kanske är ett litet avbräck för den som ändå tänkt spränga sig i Mogadishu.