tisdag, mars 16, 2004

Cure me!

Jag är ohyggligt förkyld. Influensa, eller nåt. Så egentligen borde jag väl skriva en drapa om det förhatliga Apoteksmonopolet. Att det är fullständigt sanslöst att staten inte tycker att jag kan betros med ansvaret att handla Ipren nere på kvartersbutiken. Att det ska vara dödsstraff på att sälja näsdroppar efter klockan arton. Att det är ett jävla hån mot medborgarna att inte saluföra förkylningsmediciner med pseudoefedrin som verksam substans (ja, jag vet att det ska komma - men bara på fucking recept!).

Men jag orkar inte.

Jag tänkte ge lite tips istället. Min vän Johan, som jag känt i snart tjugo år, har i all tysthet börjat blogga. Ge honom ett par veckor så tror jag att det kan bli riktigt läsvärt - för det börjar hyfsat. Också känner jag ju karln. Om ni tror att jag är reaktionär, oj, oj, oj. Johan är även ateist, jamaica-älskare, hifi-bög, forskare inom det militära, och snart pappa. Välkommen!

En av världens bästa tjejer (gammalt ex, såklart) har blivit mamma - och den som är förtjust i att följa ett spädbarns utveckling kan titta här. Välkommen till världen, Viggo! Den suger.

Summary in English:
I have the worst fucking cold imaginable. And since I live in socialist hell, I cannot get hold of good pills. Will buy Tylenol Flu or generic caplets/nasal sprays containing phenylephrine, pseudoephedrine, or the like. Email me.