onsdag, oktober 04, 2006

Gör som Jane Fonda - hjälp fi!

Feministiskt initiativ missbedömde väljaropinionen och hamnade under 1 procent. Detta har påverkat partiets ekonomiska situation, och nu startar de en insamling. De behöver 100000 kronor.

Jag, och nu tror jag att jag talar för alla journalister, tycker att man ska hjälpa till. Jag menar, har något annat parti levererat lika mycket rubriker för så låg kostnad? Lika mycket bråk? Har något annat parti med så lågt väljarstöd kunnat leverera så många läsare?

Om inte annat kan man ju stötta dem för att det är häftigt att visa världen att kvinnor kan, eller hur det nu brukar heta.

Från styrelsen i Feministiskt initiativ:

Nu måste vi återigen be om din hjälp!

Totalt har vi spenderat drygt två miljoner för att genomföra detta arbete, en i sammanhanget mycket blygsam summa. Uppdraget från årsmötet var tydligt; att försöka komma in i riksdagen och det är styrelsen som beslutat hur pengar ska användas för att uppnå detta. I slutskedet av valrörelsen fattades det beslut om ett antal annonser som ansågs viktiga och styrelsen gjorde bedömningen att vi skulle nå över 1 procent i valet. Vi hade då fått tillbaka pengarna vi betalat för valsedlar, ca trehundratusen kronor. När vi nu landade på ett resultat under en procent, har vi istället ett underskott på 100 000 i kassan som vi snabbt måste samla in.

Självklart måste vi också fylla på kassan ännu mer för allt spännande som ligger framför oss. Till exempel förberedelser för nästa årsmöte i början av nästa år!

Vi emottar nu alla bidrag tacksamt, små som stora. Det kan antingen vara direkta bidrag till vårat postgiro 405753-5. Du kan också stödja oss genom att handla i vår webbutik eller genom att värva nya medlemmar.
(idén till rubriken stal jag från Moderskeppet)