tisdag, juni 12, 2007

Jihad i svenska bloggosfären

Den svenske konvertit till islam som kallar sig Abu Usama El Swede, och som under många år propagerat för jihad på olika debattfora på nätet, har nu skaffat sig en blogg på blogspot: http://abuusamaelswede.blogspot.com/.

Bland annat berättar han att han har kontakt med den svenske självmordsbombaren in spe Mirsad "Maximus" Bektasevic, som nu avtjänar femton års fängelse i Bosnien.

Våran Broder ringde nyss när han återkom från Domstolen

Våran broder och 2 med-åtalade var idag i Högsta domstolen i Sarajevo.


Under förhandlingarna så somna våran broders advokat ett antal gånger och brodern sa högt under förhandlingen att kolla inte konstigt att man fått 15 år.


När broderns tid kom för att prata så undrar han varför han fått 15 år och vad han gjort ?


Han nämnde ett fall som hände för ett tag sedan i Bosnien och det var så att en Kroat sköt en missil / Grant mot en Moske. Denna Kafir fick ca 1,5 år och brodern sa vad har jag gjort ? Inget och ni har gett mig 15 år. Domaren i målet som var influgen från Tyskland som assisterade 2 serbiska domare tystade honom och sa att det är inte samma sak. Dom (Domarna) ville komma till att det endast var politiska motiv.


Broder kommer att få en skriftlig brev angående vad som sker med hans överklagan.

Jag återkommer mer senare när han fått detta brev Insh Allah

Glöm inte våran Broder i era dua
I övrigt handlar bloggen om jihad på olika fronter i världen, men oftast utan svensk inblandning. I sin bloggrulle tipsar han om en annan bloggare, Shaheedah, som är något så sällsynt som en kvinnlig svensk jihad-supporter i det offentliga. Hon bloggar på bloggspace: http://shaheedahs.bloggspace.se/.