onsdag, februari 04, 2004

I´m a believer!

Det ryktas om att världens bästa blog inte alls är vad den utger sig för att vara - en prostituerad kvinnas dagbok - istället påstås den vara en fiktion skriven av någon av de yngre framgångsrika brittiska författarna. Högst på listan över misstänkta står Zadie Smith.

Jag kanske borde läsa Zadie Smith, är det första som slår mig.

Belle de Jour är verkligen en bra dagbok. Och de litterära kvaliteterna försvinner naturligtvis inte bara för att det är fiktion, om nu de misstänksamma har rätt. Men det förlorar lite av gnistan.

Men jag vet inte. Misstankarna känns lite politiskt korrekta. Som regimtrogen kan man ju bara inte tro att en hora skulle ha förmågan att tänka klart och skriva vackert - den bilden stämmer helt enkelt inte med statsreligionen, vilket jag skrivit om tidigare.

Nåväl.

När jag ändå är inne på ämnet. Det är svårt att göra pornografi. Men det tycks, efter internets genombrott, vara en folksport att försöka. Så här är en litet bildband från Pogo Pedagog, eller nåt, om vad som utgör dålig porr.

Om ni ändå envisas, era snuskhumrar, så finns det passande musik här.

Såna här bra länkar hittar man bara på Fleshbot.

Summary in english.
There are rumours that the world´s best blog is not what it seems. Rumours that it is actually written by new and upcoming brit author Zadie Smith.

I don´t want to believe it. But who knows?

The skepticism feels a bit politically correct, though. A good feminist cannot really believe that a hooker could be so smart to write that kind of masterpiece. Or?

Anyways. While I´m on the subject. Learn how not to make bad am-porn. And listen to this if you still insist!

These links were brought by Fleshbot, by the way.