lördag, februari 07, 2004

Solid jackoff material!

Min favorit America Vera Zavala har precis publicerat en ny bok, denna gång om deltagande demokrati (vad det nu var för fel på den gamla vanliga demokratin har jag ingen aning om). I samband med boksläppet lanserar America även en ny websajt.

Sajten har ingen blog tyvärr, men några bra bilder på Americas putande läppar och våtskimrande ögon. Och en snygg layout. Det betyder att America tagit web-ledningen ifrån Tove Lifvendahl, som fram tills nu alltså haft snyggaste hemsidan. Tove får nöja sig med att ha de bästa argumenten.

Som vanligt när det gäller America Vera Zavala kan jag inte låta bli att associera till det terroristiska våldet i Irak. Häromdagen blev jag påmind av Dick Erixon (i streamade tv-programmet Pressklubben på digitala nyhetskanalen 24) om den blog som hängivit sig åt att publicera gamla analyser av hur det stod till i Tyskland efter befrielsen 1945. Det är synnerligen givande läsning. Här finns alltså inscannade artiklar om vad omvärlden, och tyskarna, tyckte om det "misslyckade" amerikanska demokratibygget.

Summary in english:
Leftist hottie America Vera Zavala has launched a new website. The pictures are sizzling and steaming. America, who defends the terrorism in Iraq, should read this blog, that publishes old articles on Germany under american occupation 1945.