söndag, november 21, 2004

Hjälp till att leta!

Jag har varit på Socialistiskt forum under dagen och bland annat försökt flörta lite med min favorit Zaida Catalán, och tänkte skriva nåt om det, men när jag nu satt mig vid datorn utsläcktes min skaparkraft.

Litterära geniet Niklas Darke förnyar (igen!) min uppfattning om vad en blogg är.

Tidigare rekonstruerade han ju sin blogg till Såningsmannen, till synes i ett försök att komma i kontakt med Gagnefs centerpartistiska mylla - men kanske kanske kanske egentligen för att skapa en egen litteraturvetenskaplig diskussion. Gissar jag. (Fråga Errata, som säkert har tänkt ut nåt!)

Nu slår han till igen, som sagt, Darke.

Bloggen Där är Greider bygger ännu mer på interaktivitet. Läsarna måste hjälpa till. Varje post är helt dedikerad till målet att lokalisera chefredaktören för socialdemokratiska Dala-Demokraten Göran Greider. Varje dag.

En anonym kommentator skriver: "Klockan tolv imorgon. Restaurang Cirkeln, Sveav 41" Bra!

Men det är i morgon det. Var är han i dag?

En orsak till att jag frågar är att jag var med på en uppläsning i Västerfors bystuga i vintras där Greider var affischnamn. Men han dök aldrig upp. Inte hörde han av sig heller. Han gör visst så där ibland. Jag minns att jag tänkte "gud vad bra det skulle ha varit med en hemsida där man kunde få lite tips om var han är någonstans, så att man kunde få tag på honom menar jag".

Jag är golvad.

Och jag lovar att rapportera varje framträdande jag får reda på.