onsdag, maj 04, 2011

Hennes man dog för al-Qaida. Nu hyllar svenskan Usama bin Ladin

Hon är en svensk småbarnsmamma och konvertit till islam som bor i Rinkeby. Och även om hon alltid har varit öppen i sitt stöd för sin svensk-tunisiske makes beslut att gå i döden för al-Qaida i Irak, så har hon åtminstone utåt ställt sig tvekande till terroristernas besinningslösa slakt på civila.

Nu hyllar hon Usama bin Ladin, som hon menar har dött som en martyr och därför finns i paradiset, och hoppas att det ska komma många fler – "tusentals" – som han.

Den svenska kvinnan har svarat på mediernas frågor åtskilliga gånger efter att jag först uppmärksammat henne och maken, och förklarat att hon är stolt över sin man, som sägs ha sprängt sig i ett terrorattentat i Irak för snart ett år sedan. Jag har kallat henne "Gunilla", bland annat i den stora Neoartikeln "Gift med al-Qaida. Och stolt". Och i de sociala medierna har det länge hänt att hon, under pseudonym, har försvarat sina, sin makes, eller bekanta terroristers namn och gärningar.

På sin blogg, Shaarias Blogg, skriver hon nu en hyllning till Usama bin Ladin."Ärade Usama Bin Laden

Salaam Aleykom

Vill bara säga att om det är så att Usama Bin Laden inte är död så är det bra alltså läget är som det var innan nyheten kom ut,

Är det så att Han är död så vill jag säga grattis eftersom han dog som en Martyr och kommer att vara mer levande än vi som fortfarande går runt på jorden.

Det kommer att komma tusentals nya Bin Laden, Jihad och kampen för Islam är inte slut det är bara början och nu när Amerika har firat sin bragd så sitter de råttorna och skakar av räddsla inför vad som skall hända här näst och själv sitter jag med spänning och väntar själv på vad som skall ske antar att den som lever får se. Det hade förmodligen varit säkrare för dem att låta honom vara ifred.

Må Allah ge vår broder det högsta i Jennah och Må Mujahedeen få seger i kampen för Islam Må Allah ge förtryckarna det största straffet som finns att ge i detta liv och nästa.


tisdag 03 maj 2011 23:36 "