måndag, juli 12, 2004

Omoraliska grodätare!

Se uppdateringen längst ner innan du läser texten!

Vad gör du om ett gäng unga ligister attackerar en judisk småbarnsmamma i tunnelbanevagnen och klipper sönder hennes kläder, börjar måla hakkors på mammans kropp, kallar henne jude, skär av hennes hår, samt välter hennes barnvagn?

Ingenting, om du är fransos. I Frankrike växer judehatet dag för dag. Allt fler judar väljer att emigrera till Israel, och fransmännen frågar sig varför. Man undrar.

Les six agresseurs, d'origine maghrébine et armés de couteaux, ont coupé les cheveux de la jeune femme, accompagnée de son bébé de 13 mois, puis ont lacéré son tee-shirt et son pantalon, avant de dessiner au feutre noir trois croix gammées sur son ventre.

Ingen i vagnen gick emellan! Kanske väntade de grodätande åskådarna på en FN-resolution som skulle gett dem rätt att ingripa?

Kvinnan som attackerades var inte judinna, så det tjog fransoser som inte ingrep kanske har ångrat sig nu. Men inte ens det är något jag litar på. Ingen av passagerarna vill ens avlägga vittnesmål.

Fy fan.

Uppdatering:
Kvinnan har i förhör erkänt att hon ljög, enligt pressen. Jag ber om ursäkt att jag skrev ovanstående utan att ha mina kritiska glasögon på.