måndag, februari 18, 2013

Dansk Guantanamofånge uppges död i Syrien

Slimane Hadj Abderrahmane, Danmarks motsvarighet till Mehdi Ghezali, uppges ha dött i strid i Syrien. I den danska Facebookgruppen Allah Ved Bedst skriver användaren Jibril Koc att den danske före detta guantanamofången nyligen har dödats, varför man nu samlar in pengar till hans änka och barn.

"Assalaamu Alaykum.. 
Kan I huske den danske Guantánamo-fange? 
Kan I Huske Slimane Hadj Abderrahmane? 
Han kæmpede i Afghanistan da krigen brød ud og hvor han blev taget til fange og sad derefter fængslet i Guantánamo på Cuba i 2 år af amerikanerne.  
Vores elskede bror og ven, som brugte et liv dedikeret til at kæmpe for Allaah sag? Han var aldrig bange eller nervøs for at indrømme at hans største ønske var at konstant at bruge sit liv på at kæmpe for Allaahs sag! Noget han hverken var bange for at sige privat, offentligheden eller til medierne (når de ville have et interview med ham). 
Slimane var en mand der ikke kunne tåle at se muslimerne bliver undertrygt og således drog han til Syrien for nogle måneder siden for endnu engang at udfører sin pligt og kæmpe mod Allaahs fjender i Jihad. Han pakkede sin rygsæk, sagde farvel til sin kone og børn og drog afsted til Kastrup lufthavn og derfra fløj han videre mod krigen i Syrien. 
Vores bror stod altid i fronten når han kæmpede og således døde han i fronten i sidste uge i Syrien og blev Shahid inshaAllaah. 
Profeten (Allaahs fred og velsignelser være med ham) sagde (mening af fortolkningen):
"Den bedste af Shuhada er dem, der kæmper i den første rang (forreste række) og ikke vende deres ansigter væk, indtil de bliver dræbt. De vil få fornøjelsen af at besætte de højeste boliger i Paradiset. Din Rabb (Herre) vil smile til dem og når din Rabb (smiler ved enhver af Sine tjenere, vil denne person ikke blive stillet til regnskab)."[Musnad Ahmad, Kitab al-zuhd, 2/286, hadith nej. 2982]
Vores elskede bror Slimane efterlod sig en kone og to små piger. 
To små piger, som stadig ikke ved at deres far har forladt denne verden og vendt tilbage til Allaah og at deres far inshaAllaah flyver rundt i Jannah blandt de grønne fugle nu. 
Det er en pligt for os muslimer at støtte og hjælpe mujahidiin og shuhadas familier, som står tilbage uden deres ægtefælle eller fædre. Jeg er i gang med at lave en indsamling til vores brors efterladte kone og to døtre. 
Profeten (Allaahs fred og velsignelser være med ham) sagde: 
"Den, der hjælper enker og den ludfattige er ligesom en, der kæmper i jihad for Allahs skyld. Jeg (fortælleren af hadithen) tror, han (Profeten Muhammad SAWS) sagde: "Og han er ligesom den, der står hele natten i bøn og aldrig sover, og ligesom den, der faster hele tiden og aldrig bryder sin faste" 
[Sahih Muslim, kitab al-zuhd, 2/2286, hadith no. 2982]  
Hvis I har lyst til at inshaAllaah opnå en stor belønning, så giv et økonomisk bidrag til vores bror Slimanes efterladte kone og børn. 
Der vil måske komme en tid hvor Allaah vil udspørge os allesammen, hvor vi var henne da denne og andre Shuhadas efterladte koner og børn havde brug for vores støtte. Hvad skal vi svare Allaah? 
Jeg vil personlig sørge for at hans kone for pengene inshaAllaah, som I bidrager med.
Jeres bidrag kan sendes til min bank konto: 
Reg nr: 0260
Konto nr: 4270862411 
HUSK at skrive "SLIMANE" på tekst-beskeden når I overfører pengende til min konto, så jeg ved at det er penge rettet mod hans enke. 
Vi muslimer her i Danmark burde være stolte over at blandt os herhjemme har der gået en mand rundt, som Slimane med sådan en karakter og viljestyrke. Vi ligger ofte videoer op med Mujahidiin og Shuhada fra udlandet af, men glemmer at blandt os herhjemme går der brødre rundt af samme støbning. 
Hilsen jeres bror
Abu Yunus"
I kommentarsfältet hänvisas till den sista intervju som han gav: "Den danske Cubafange: Selvfølgelig vil jeg stadig gerne lave jihad".