tisdag, juli 13, 2004

Slag för familjen?

Idag åtalades den nu petade partiorganisatören i rasistpartiet Nationaldemokraterna Tor Paulsson i Falu tingsrätt. Med tanke på hur kvällspressen flyttat fram positionerna vad gäller bevakningen av sekt- och familjetragedier har det varit väldigt dåligt med skvaller i tryck.

Men man vill väl inte ge så mycket uppmärksamhet åt idioterna. Eller så litar man inte på att läsarna har sina bullshit detectors påslagna - vilket gudmundsons läsare garanterat har...

socialism.nu gottar man sig dock med rätta i detta helt sjukt kraftiga bakslag för den hycklande nationella rörelsen. Där publiceras exempelvis vad som påstås vara ett utdrag ur den misshandlade sambons dagbok (vars äkthet jag självklart inte har nån aning om):

Hur mår jag?? Igår 16:00

Tja dagboken!

Ja du det är så mycket som hänt under en tid att jag inte vet vart jag skall börja nånstanns. det du säkert undrar vad var det som hände på midsommardagen hemma hos mig.

ja du vad skall jag säga bara det att jag tappade tron på Tor.

Vi hade det jätte mysigt och som alla andra dagar så tog jag min kvällspromenad på typ 1-1½ timme som jag brurkar göra. Det är så underbart att bara gå i skogen å lyssna på vinden å fåglarna när man under en hel dag fått lyssna på barnen som bara bråkar.

Så även denna kväll tog jag på min tröja å gick ut i skogen helt underbart var det.

Men när jag kom hem igen så var det inte så underbart för efter en stund så kom Tor å han hade vart ute å letat efter mig.

Han säger att vi bara skall tala lite i tältet till husvagen, väl där inne så får jag ett slag på huvet så jag ramlar bakåt på ryggen Tor sätter sig över mig på magen å bara matar slag mot huvet jag skriker på hjälp för det var ju folk där. Jag ser min vän Martin l kommer in å försöker ta bort Tor men han lyckas inte då Tor slår till även honom. Tor är ju ganska stark så jag e inte förvånad sen slår han mig igen å drar mig i håret så jag tror han skall ta bort hårtet på mig, vilket visar sig dagen efter att han tog bort hur mycket hår som helst. Sen efter ett tag kommer det in fler killar å tar bort Tor från mig å jag springer in i huset å har bara en tanke ”jag kommer inte att ta mer skit nu å valet e över jag kommer att ringa polisen nu”, slår nummret till polisen men Tor kommer in å tar tag i sladden på telefonen å drar bort den, putar mig ned på golvet å tar ett styp tag runt min hals till jag bara känner att mitt liv rinner ur mig å det mörknar framför mina ögon, jag vet inte vad som händer sen det jag vet är jag kommer upp å sätter mig på en stol å Tor har satts sig upp å vill tala. Men han hån skrattar åt mig å säger vet du vad jag har i min jacka, en kniv skall jag sticka kniven i dig eller... han tar fram handen å trycker den i min mage trodde ett par sekunder att jag hade en kniv i magen men han bara skrattar å säger trodde du att jag hade en kniv eller.

Jag kommer ut å springer in på lilla toan å tvättar bort blodet från ansiktet, han öppnar dörren å vill komma in men jag tar mig ut å in för alla som var där säger vad det är som har gjort att jag inte vill ha honom länmgre å jag hoppas att det va nån som ringt till polisen å det var det min vän Martin L hade modet att ringa tack för det.

Nu sitter han inne å det kommer att bli jätte jobbigt att möta honom sen. Men men jag kommer inte att lämna partiet för att jag har inte gjort nåt fel det var Tor som gjorde fel det är han som skall ur partiet å inte jag. Jag kommer att kämpa för att vi skall ta tillbaka det som är vårt som tex landet Sverige. detta hindrar inte mig å bör inte hindra er heller.

Men mitt privat liv har ingen med att göra jag har stannat kvar hos Tor ett längre tag pga valet men nu e valet över å jag kommer inte hålla inne med mina känslor längre jag e människa jag med å ja jag älskar en annan person nu.

Kram

AFA Jönköping/AFA Vätterbygd, som enligt egen uppgift alltså sitter inne med bakgrunden till den sorgliga misshandelshistorien, drar sig inte heller för att förtydliga den sista meningen i citatet ovan "jag kommer inte hålla inne med mina känslor längre jag e människa jag med å ja jag älskar en annan person nu". Enligt AFA är det så att den nationaldemokratiska idealmodern fattat tycke för en medlem i ungdomsförbundet NDU:

Vad ligger då bakom denna fruktansvärda tragedi i Tors kärnfamilj. Det hela visar sig vara ett internt svartsjukedrama. Rickard Edmund har påbörjat ett förhållande med Tors fru. Tor var ju inte sen att visa vad han tyckte om detta genom att ge henne vad hon förtjänade.

Vi önskar all lycka till Rickard och hans nya tjej. + de 5 ungarna som följer med på köpet.

Eller som Nationaldemokraterna själva uttrycker sin familjepolitik:

Familjen är samhällets och nationens grundpelare. Våra barn är vårt folks framtid och det vi kan ge våra barn idag kommer att forma nationens morgondag. En trygg familj är en viktig förutsättning för att fostra trygga och självständiga människor som kan föra vidare och utveckla den potential som vårt folk besitter. En sund familj skall därför prioriteras på alla sätt. Att ta hand om sina barn är en mycket förtjänstfull insats och den bästa investeringen i nationens framtid.

Så mycket mer ondsint skvaller kan man kanske inte begära. Den som söker handfast analys av rasistpartiets kris ska naturligtvis istället läsa Expo.

Uppdatering:
Medan jag ändå sprider skvaller relaterat till högerextremism kanske jag ska länka till en text på Indymedia om Calle Jonsson, som ju av någon anledning inte vill ställas inför grekisk domstol.